Autor Wątek: znikło i co dalej???  (Przeczytany 954 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

gosia1

• Deaf
  • życie jest piękne........
znikło i co dalej???
« : 16 Kwiecień 2009, 23:08:50 »
Nie wiem czy to ja cośkolwiek nabroiłam, czy nie tak napisałam.
Jestem tu od niedawna więc pewnie strzeliłam jakąś gafę, a chciałam w tym temacie coś jeszcze spytać. Otóż mój wątek " czy mam szansę"  w dziale "prawo....." Był przez 4 dni , był jeszcze dziś rano a teraz jak weszłam już go nie ma ?????
Proszę odpiszcie jak to się stało?.Jak wchodzę na historię /sprzed kilku dni/ to wyskakuje mi że "nastąpił błąd"

Szczęśliwa_Julcia

• Moderator
  • Deaf
  • Beatus, qui prodest, quibus potest
Odp: znikło i co dalej???
« Odpowiedź #1 : 17 Kwiecień 2009, 08:29:59 »
cześć Gosiu,

usunęłam Twój wątek bo nie pasował do mojego działu prawnego - w którym są udzielane porady prawne z różnych dziedzin prawa. A Ty nie pytałaś się o jakiś problem prawny,ale  zadałaś pytanie czy masz szansę dostać orzeczenie o niepełnospreawnośći - nijak się to miało do mojego działu. Przeważnie usuwam wątki sprzeczne z moim działem tak aby był przejrzysty i żeby można było w nim szybko znaleźć potrzebną informację prawną. Czasami jeśli wątki są interesujace, wnoszące jakieś ważne informacje to je zostawiam. W tym przypadku uznałam, że nie ma sensu zostawiać bo podobnych tematów jest już bardzo dużo na tym forum.

pozdrawiam serdecznie

Julcia
"Głusi mogą wszystko - oni tylko nie słyszą" J.King

FasOlkaa

• Zaciążona Mamuśka x:)
  • Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #2 : 17 Kwiecień 2009, 09:16:41 »
Gosia1 - powinnaś skorzystać z wyszukiwarki x;) Jeśli wyświetla, że nic nie ma, jeszcze raz "Szukaj" i już jest.
Można dopisać do istniejącego tematu, albo napisać nowy temat w dziale Użytkownicy albo Kawiarenka
Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym.

NIE PRZECZYTAŁEŚ/AŚ CAŁOŚCI FAQ TUTAJ? TO NIE ZABIERAJ GŁOSU!

NIKT NIE MA PRAWA MI MóWIć, JAK MAM żYć, BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE!

gosia1

• Deaf
  • życie jest piękne........
« Odpowiedź #3 : 17 Kwiecień 2009, 12:38:53 »
Dziękuję bardzo!
Będę starała się bardziej uważać co i gdzie.Z góry przepraszam za kłopot.Pozdrawiam Was cieplutko
                                                                                                     Gosia

v2 namioty | Plotersky - Technika Reklamowa | aranżacje | Opieka nad grobami w Namysłowie | Avatar | Biuro matrymonialne Agentur-2life | Nowe Forum Młodzieżowe | Nowy Sącz - informacje,ogloszenia,sacz | Agencja Reklamy WRMG | Notensatz | kuchnia śląska | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | LIPION MEDIA Group s.c. | Otwarcie Forum Młodzieżowego | Hodowla kotów rasy Ragdoll Jezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf pogotowie chłodnicze roboty fundamentowe odżywki instalacje do pomp ciepła żaluzje Tychy