Autor Wątek: Praca licencjacka  (Przeczytany 931 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

mawg

• Nowy
  • *
Praca licencjacka
« : 17 Kwiecień 2009, 21:39:28 »
Witam wszystkich serdecznie:)

Pewnie jesteście już przyzwyczajeni, że od czasu do czasu na forum pojawia się osoba, która szuka pomocy. Ja również mam prośbę. Piszę pracę na temat "Dziecko słyszące w rodzinie niesłyszącej" i chciałabym poprosić o możliwość wykorzystania niektórych wypowiedzi z forum. Pragnę również zapytać czy w razie potrzeby mogłabym liczyć na dodatkowy kontakt, być może wypełnienie jakiejś ankiety.

Pozdrawiam

dianda

• Deaf
  • Życie na tym świecie wymaga odwagi
Odp: Praca licencjacka
« Odpowiedź #1 : 18 Kwiecień 2009, 11:29:56 »
NIE - TEN - DZIAŁ!

"... kimkolwiek jesteś, cokolwiek robisz, jeśli naprawdę z całych sił czegoś pragniesz, znaczy to, że pragnienie owo zrodziło się w Duszy Wszechświata. I spełnienie tego pragnienia, to Twoja misja na Ziemi"

:arrow: Cochlear implant od 1999 + JM

FasOlkaa

• Zaciążona Mamuśka x:)
  • Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #2 : 18 Kwiecień 2009, 15:38:25 »
Dziecko słyszące? A skąd tych tutaj wytrząśniemy CODAków? Strasznie ich niewielu na forum się udziela, z czego tylko jedna regularnie...
NIE MA MNIE OD 1 do 15 sierpnia

Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym.

NIE PRZECZYTAŁEŚ/AŚ CAŁOŚCI FAQ TUTAJ? TO NIE ZABIERAJ GŁOSU!

NIKT NIE MA PRAWA MI MóWIć, JAK MAM żYć, BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE!

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #3 : 11 Listopad 2009, 11:47:56 »
Witam wszystkich serdecznie:)

Pewnie jesteście już przyzwyczajeni, że od czasu do czasu na forum pojawia się osoba, która szuka pomocy. Ja również mam prośbę. Piszę pracę na temat "Dziecko słyszące w rodzinie niesłyszącej" i chciałabym poprosić o możliwość wykorzystania niektórych wypowiedzi z forum. Pragnę również zapytać czy w razie potrzeby mogłabym liczyć na dodatkowy kontakt, być może wypełnienie jakiejś ankiety.

Pozdrawiam

Można zrobić ankietę z KODA, ale musi być dostosowana do wieku dziecka. Można też poprosić dziecko, by coś narysowało, a psycholog znający środowisko G/gluchych może zinterpretować ten rysunek. Wskazana też byłaby rozmowa z rodzicami KODA...

Ale...
mawg, czy to w ogóle nadal jest aktualne?
Nie lubię jak ktoś wrzuca temat, prośbę o pomoc a potem cisza... nawet na maile nie odpowiada :/

m_angel

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #4 : 30 Listopad 2009, 18:27:05 »
witam

dopiero dziś (niestety) znalazłam to forum. znalazłam ponieważ sama piszę pracę licencjacką na kierunku surdo i muszę przyznac, co nie bedzie nowoscią, ze bardzo mało jest tematycznej literatury jestem dzieckiem CODA, bardzo chetnie podzielę się swoim doświadczeniem, jeśli mogłoby to komuś podac.

pozdrawiam serdecznie
mariola

mawg

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #5 : 24 Luty 2010, 21:46:10 »
Tak to ciągle aktualne. Nie pisałam bardzo długo bo zajmowałam się częścią teoretyczną pracy. Na maila odpisałam jednak mogło nie dojść bo w tym czasie coś mi się działo z pocztą. W każdym razie przepraszam jeżeli wyszło na to, że mi nie zależy i nawet na maile nie odpisuję...

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #6 : 01 Lipiec 2010, 08:47:13 »
mawg, i jak tam licencjat?
Jakieś ciekawe wnioski?... ;)

v2 płytki ceramiczne, glazura | Hodowla kotów rasy Ragdoll | prace magisterskie | kuchnia śląska | randki | Biuro matrymonialne Agentur-2life | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | Plotersky - Technika ReklamowaJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf reklama w wyszukiwarkach szkolenia biznesowe spodnie robocze żaluzje Mysłowice materace kieszeniowe