Autor Wątek: Czy macie jakieś pomysły na spędzenie Sylwestra 2009?  (Przeczytany 456 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
Czy macie jakieś pomysły na spędzenie Sylwestra 2009?
« : 23 Październik 2009, 00:10:23 »
Kochani, mam pytanie - jak w temacie :P
Chcę wyciągnąć  męża i grupę swych Deaf-przyjaciół na jakąś imprezę sylwestrową, może być kameralna... Możemy zrobić wspólną zrzutę pieniędzy na jakieś żarcie i chlanko.
Ktoś z Was ma jakieś ciekawe plany i bierze pod uwagę przygarnięcia jeszcze kilku dodatkowych ciekawych osób? :P

FasOlkaa

• Zaciążona Mamuśka x:)
  • Moderator
  • Deaf
Odp: Czy macie jakieś pomysły na spędzenie Sylwestra 2009?
« Odpowiedź #1 : 23 Październik 2009, 08:38:02 »
Kurde, tak szybko lecą dni.
Mnie na przykład zaskoczył dzisiejszy email z planem jutrzejszej imprezy - kompletnie już zapomniałam o tym, mimo, że potwierdzałam tydzień wcześniej.
Sylwestra kompletnie nie planujemy. Będzie po swojemu i bez zmian - Mała śpi od 21:00, My się bawimy w swoim gronie x;) w domu, oczywiście, nie możemy wychodzić hehe x:D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym.

NIE PRZECZYTAŁEŚ/AŚ CAŁOŚCI FAQ TUTAJ? TO NIE ZABIERAJ GŁOSU!

NIKT NIE MA PRAWA MI MóWIć, JAK MAM żYć, BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE!

acerka

• Szczęśliwy implanto-PJM-owiec ;]
  • Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #2 : 23 Październik 2009, 09:08:30 »
Chętnie bym się dołączyła, ale już sobie na Sylwestra zaplanowałam ;)

swiatlucy

• Deaf
« Odpowiedź #3 : 23 Październik 2009, 10:44:07 »
Luszka, a muza będzie? ;-)

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #4 : 23 Październik 2009, 11:45:39 »
Lucy, muza powinna być :) Wszak Deafiacy są mistrzami w odczuwaniu wibry towarzyszącej muzie ;)

grino

• Moderator
  • Deaf
  • Byl sobie deaf :)
« Odpowiedź #5 : 23 Październik 2009, 16:36:30 »
Luszka, a muza będzie? ;-)

Muza jest obowiazkowa :D ostatnia impreze sylwestrowa robilem z Deafiakami u mnie w domu i bardzo milo wspominam zreszta jak kazdy sylwester w naszym gronie ;) takze zaznaczam ze w naszym gronie takze znajomi i przyjaciele Deafiakow bawili sie osoby slyszace :) Jak mi dobrze pojdzie z remontem do grudnia to mam zamiar potworzyc sylwester ;)
To co piszesz jest odzwierciedleniem twojej osobowości...
Deaf.pl to serwis społecznościowy dzięki któremu poznasz nowe osoby, odnajdziesz znajomych i dowiesz się co inni myślą o Tobie.

Tupac

• Deaf
  • najznamienitrzy człowiek...patrz wyżej...
« Odpowiedź #6 : 23 Październik 2009, 18:05:32 »
przypomniało mi się jak byłem mały że rodzice robili zawsze ognisko na sylwestra..pamiętam ten klimat..śnieg skrzypiał pod nogami...mróz zawsze był duży...a my siedzieliśmy przy ognisku i piekliśmy kiełbaski..w oku łezka mi staje jak sobie przypomnę to było niesamowite..klimat był nieziemski...później lepszego sylwestra nigdy nie miałem....chciałbym powtórzyć takie coś możliwości mam ku temu, żeby przyjaciół sprowadzić i ich przenocować...
Używa pani kremu „Evyan" i czasami skrapla się pani ,,L'Air du Temps", ale nie dzisiaj. Dzisiaj specjalnie się pani nie uperfumowała. Skąd pan wie, jakich perfum używam?
— Zaleciał mnie zapach z pani torebki, kiedy wyjmowała pani legitymację. Torebka jest urocza.
— Dziękuję.
— Wzięła dziś pani swoją najlepszą torebkę, prawda?
— Tak. — Miał rację. Z zaoszczędzonych pieniędzy kupiła sobie elegancką, klasyczną torebkę. Była to najlepsza rzecz, jaką miała.
— Jest o wiele lepszej jakości niż pani buty.

v2 rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | kuchnia śląska | Opieka nad grobami w Namysłowie | panele podłogowe | Biuro matrymonialne Agentur-2life | aranżacje | kuchnie | Plotersky - Technika Reklamowa | Avatar | LIPION MEDIA Group s.c. | Skuteczne pozycjonowanie | Agencja Reklamy WRMG | Otwarcie Forum Młodzieżowego | Notensatz | Nowe Forum MłodzieżoweJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf marketing pozycjonowanie Obróbka skrawaniem tort na wieczór panieński warszawa okna PVC drzwi