Autor Wątek: Pomoc  (Przeczytany 207 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aniaq1

• Nowy
  • *
Pomoc
« : 03 Listopad 2009, 19:16:55 »
Witam wszystkich użytkowników . Jestem tu nowa, choć na brak kontaktu z osobami słabosłyszcymi nie mogę narzekać. To z reguły starsi ludzie, którzy bardzo chcą odzyskać słuch. Jestem audiofonologiem i logopedą. W swojej pracy (mam nadzieję) pomagam ludziom. Teraz ja potrzebuję pomocy. Mam do Wszystkich państwa zaopatrzonych w implant ślimakowy lub aparat słuchowy szczególną prośbę. Prowadzę badania nad jakością życia osób z głębokim ubytkiem słuchu zaopatrzonych w aparat słuchowy i/lub implant ślimakowy. Są one ważne nie tylko dla mnie, ale dla wszystkich tych, którzy nie wiedzą czy warto zaryzykować wszczepienie urządzenia. Jeżeli mogłabym liczyć na wypełnienie przez Państwa kwestionariuszy do badań (oczywiscie anonimowo) co zajmuje ok. 20 minut, byłabym niezmiernie wdzięczna. Osoby proszę o kontakt na maila: tobson@interia.pl
Z góry dziekuję i pozdrawiam wszystkich
PS. Wątek możecie Pzństwo spotkać w kilku miejscach - zwiększam szanse powodzenia:)

v2 randki | kuchnia śląska | prace magisterskie | Biuro matrymonialne Agentur-2life | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | Hodowla kotów rasy Ragdoll | Plotersky - Technika Reklamowa | płytki ceramiczne, glazuraJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf projektowanie stron odzież BHP pozwolenie na wprowadzanie gazów i pyłów do powiet studzienki wodomierzowe outsourcing środowiskowy