Autor Wątek: TAXI-SMS  (Przeczytany 484 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

molly

• Nieaktywna Motylka
  • Deaf
  • mój kochany przytulanek
TAXI-SMS
« : 05 Listopad 2009, 07:59:03 »
Postanowiłam zbierac wszystkie nr.Taxi w całej Polsce. By głusi mogli za pomocą sms wezwac taksówkę.

Gorzów wlkp- 501621937 i 502510957
Warszawa- 602109625

Proszę o wpisanie nr Taxi z innego miasta i okolice.
« Ostatnia zmiana: 05 Listopad 2009, 08:07:38 wysłana przez molly »
Umieranie za sławę, ambicja , żądza władzy i autorytetu są jak rany, które się powiększają , jak postępująca choroba, która stopniowo niszczy osobowośc.Trzeba więc w samym sobie zbudowac równowagę życia. Dla siebie. Wszystko inne jest kruche, niepewne, ulotne. Sława i ambicja są jak wrzody. Są chorobami człowieka. Otchłaniami , w których się pogrąża.- Martin Gray

swiatlucy

• Deaf
Odp: TAXI-SMS
« Odpowiedź #1 : 05 Listopad 2009, 09:19:39 »
Tarnów:
Taxi Viva 606209626

Warszawa
Volfrataxi 602109625 (ale nie polecam :D )
« Ostatnia zmiana: 05 Listopad 2009, 09:21:58 wysłana przez swiatlucy »

lostowiec

• Gość
« Odpowiedź #2 : 05 Listopad 2009, 09:31:53 »
Warszawa
Volfrataxi 602109625 (ale nie polecam :D )

Ja z tą korporacją nie miałem żadnych problemów zawsze odpowiadali mi i przyjedzali tak jak mi napisali i zawodzili mnie pod dom.
Więc spokojnie możecie napisać do ich nie bójcie się  :lol:

Agnessa

• Deaf Observer
  • Główny Moderator
  • Deaf
  • Pozwoliłam Słońcu wstać wcześniej niż ja...
« Odpowiedź #3 : 05 Listopad 2009, 11:53:33 »
Poznan TAXI 96-22
+48 666 03 96 22

mlxenia

• Deaf
  • Zmierzch..
« Odpowiedź #4 : 09 Listopad 2009, 10:56:24 »
Tylko Poznań i Kraków (inne miasta wkrótce) !!!

Oto unikatowy serwis stworzony specjalnie z myślą o Tobie. Wykorzystując poniższy formularz możesz zamówić taksówkę w dowolne miejsce, jeśli tylko znajduje się ono na liście miast uczestniczących w naszym projekcie. Koniec z machaniem ręką lub przeglądaniem książki telefonicznej, od dziś tylko Taxi SuperSMS.pl
Uwaga: Usługa obecnie dostępna jedynie na terenie Poznania i Krakowa! Inne miasta wkrótce!
Będąc abonentem sieci Era, Idea oraz PLUS GSM możesz skorzystać z serwisu Taxi SuperSMS.pl przesyłając na numer 7101 SMS o treści - więcej na www:

http://www.supersms.pl/taxi.php

Pozdroo 8)

v2 aranżacje | Agencja Reklamy WRMG | kuchnie | Otwarcie Forum Młodzieżowego | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | Biuro matrymonialne Agentur-2life | panele podłogowe | Nowe Forum Młodzieżowe | Notensatz | Skuteczne pozycjonowanie | kuchnia śląska | Plotersky - Technika Reklamowa | Avatar | Opieka nad grobami w Namysłowie | LIPION MEDIA Group s.c.Jezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf sprzęt fitness ocena oddziaływania na środowisko apart hotel cracow seo sem ewidencja godzin pracy