Autor Wątek: Nowy Rok 2010 - od czego go zaczynasz? zrobiłeś już coś dla siebie?  (Przeczytany 1283 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

molly

• Nieaktywna Motylka
  • Deaf
  • mój kochany przytulanek
Odp: Nowy Rok 2010 - od czego go zaczynasz? zrobiłeś już coś dla siebie?
« Odpowiedź #20 : 27 Styczeń 2010, 20:28:54 »
ja tu mogę wrzucic trzy grosze.
Widzę rożnice chude ciałko sex do kitu i twarde.Brak przyjemności bo czuć tylko szkielety. Tego nienawidzę u chudzielców.
A pulchne ciałko mniam mniam sex o niebo lepszy i niesamowity.

A wracajac do tematu.
1.zadbaj sobie w końcu zdrowia.
2. regularny sen
3. dużo pomysłu w życiu
4. pilnowac wakacje

Czego nie zrobiłam w 2009
Przegapiłam wakację!!!!
Umieranie za sławę, ambicja , żądza władzy i autorytetu są jak rany, które się powiększają , jak postępująca choroba, która stopniowo niszczy osobowośc.Trzeba więc w samym sobie zbudowac równowagę życia. Dla siebie. Wszystko inne jest kruche, niepewne, ulotne. Sława i ambicja są jak wrzody. Są chorobami człowieka. Otchłaniami , w których się pogrąża.- Martin Gray

necia

• Oceaniczna
  • Moderator
  • Deaf
Ja mam tylko jeden cel: odreagowywać stres i depresję w korzystniejszy sposób, spędzając czas w klubie fitness a przy okazji wrócić do kondycji i zgubić parę kg. To będzie eksperyment, nie wiem czy się uda w moim przypadku, ale będę próbować. Ku przyszłości naszego Dziecia.

Chodzę tam od połowy grudnia.

A inne plany? Spontan.

Pokonać depresję !!!!

A wszystko inne wróci na swoje miejsce.
"W życiu musi dobrze i niedobrze. Bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze."       J.Twardowski

v2 Hodowla kotów rasy Ragdoll | prace magisterskie | Plotersky - Technika Reklamowa | Biuro matrymonialne Agentur-2life | płytki ceramiczne, glazura | randki | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | kuchnia śląskaJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf link sponsorowany węgiel szafki biurowe namioty BUTY OCHRONNE