Autor Wątek: Wakacje 2010  (Przeczytany 1021 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Przerwa_miedzy_palcami

• Nowy
  • *
Wakacje 2010
« : 28 Styczeń 2010, 23:11:29 »
Heyy! ;]

Macie jakies pomysly gdzie mozna spedzic tegoroczne wakacje z grupa znajomych? W Polsce, oczywiscie. Chcemy sie wybrac w 2 miejsca. Np; morze i gory. Mozecie zaproponowac ciekawe miejsca i w miare dobrej cenie?
Ci, którzy mnie obrażają, są za mali, bym słyszała ich obelgi ;]

"Nie rozmawiaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem, aż w końcu ludzie nie będą dostrzegać między wami różnicy"

Hawkins

• Deaf
Odp: Wakacje 2010
« Odpowiedź #1 : 29 Styczeń 2010, 00:00:18 »
Mazury. Wynajac zaglowke i plywamy.

Przerwa_miedzy_palcami

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #2 : 29 Styczeń 2010, 01:16:34 »
eee...mieszkam na mazurach wiec odpada ;]
Ci, którzy mnie obrażają, są za mali, bym słyszała ich obelgi ;]

"Nie rozmawiaj z idiotą, bo sprowadzi Cię do swojego poziomu, później pokona doświadczeniem, aż w końcu ludzie nie będą dostrzegać między wami różnicy"

orangeYellow

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #3 : 29 Styczeń 2010, 08:11:36 »
To okolice Krakowa---> zwiedzanie-Ojcowski Park Narodowy( Maczuga Herkulesa),Kraków,Wieliczka,okolice pochodzące naszego papieża Jan Paweł II,a potem paredniowe pobyt w Zakopanym. Dodatkowa okazja to Slowacja.

Fajnie by pojechać samochodem

mlxenia

• Deaf
  • Zmierzch..
« Odpowiedź #4 : 02 Luty 2010, 17:29:10 »
Polecam Wysokie Słowackie Tatry - tam jest przepiękna natura :) Wysokie góry i dużo tras do wędrówki! Polecam również Aquapark "Tatralandia" w Liptovsky Mikulas oraz miasto Strbskie Pleso i no też Poprad :)

Bardzo chciałabym znowu tam wrócić.... ;D

dominic_j

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #5 : 06 Luty 2010, 22:42:45 »
Ja planuje spędzić W stolicy. Chce poznac Głuchych :D

beatrix

• Deaf
« Odpowiedź #6 : 17 Kwiecień 2010, 12:07:40 »
Ja pojęcia nie mam, mam tyle marzeń i nie wiem które najpierw spełnić...

Chcę Hiszpanię zobaczyć, Francję i jej lazurowe wybrzeże, czy Turcja wśród orientu, czy Tunezja pod górami Atłas.. Musze pozbierać się do kupy i zrealizować po trochu.. Dokładnie ganiam za marzeniami, jakby moje życie zaraz miało skończyć.. :D

Ps. Ostatnio myślałam o Andaluzji, zainteresowałam się Marokiem.. No widzicie, to ja mam kłopot nie mały... :)

Linkinka

• Deaf
« Odpowiedź #7 : 27 Maj 2010, 14:01:31 »
Ja zaproponuje coś mneij znanego "Szwajcarię Kaszubską"  ogółem Kaszuby, jest tutaj wiele atrakcji pełno wody i widoki jak w tatrach:P A jak oś to do morza blisko D
Wszyscy wybierają w kółko to samo i niczym innym się nie zainteresiują tylko "Szymbak, szymbak, szymbak i tak w kółko macieja". a jest wiele innych atrakcji:)
"Przyjaciel to ten, którego znasz wszystkie wady, a mimo to i tak go kochasz." :D :D

bronzeeyes

• Deaf
« Odpowiedź #8 : 27 Maj 2010, 17:06:47 »
Linkina, widze ze masz wiedze na ten temat, to moze polecisz jakies konkretne miejsca oprocz Szymbarka? :) Moze sa jakies, o ktorych nie slyszalam....

mechanik1

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #9 : 12 Czerwiec 2010, 13:52:19 »
Mam propozycję aby może przy wspólnym udziale deafu i jego użytkowników zorganizowac wspólne wakacje np. nad morzem,w górach,jeziorem.A jeszcze lepiej pojechać za granicę.Można wybrać jakiś ośrodek,zrobić rezerwację kto będzie chciał jechać.Co wy na to?Biuro naturatour dysponuje fajnymi ośrodkami na terenie całej Polski.Ja korzystałem z nich kilka razy i było okey!W tym że do 15 czerwca danego roku i po 1 września jest znacznie taniej.

Linkinka

• Deaf
« Odpowiedź #10 : 12 Czerwiec 2010, 17:49:47 »
Gniewino (wieża widokowa, park jurajski)
W Łebie powstał największy park dinozaurów w Polsce 100 okazów do obejrzenia:)
Kościerzyna,Kartuzy, Zamek w Łapalicach, i wiele wycieczek  po lasach i jeziorach podziwianiem krajobrazów, jest dużo innych skansenów tak jak w Szymbarku ale już nazw nie pamiętam:) Jest mapa 100 miejsc wartych do zobaczenia na Kaszubach:)
"Przyjaciel to ten, którego znasz wszystkie wady, a mimo to i tak go kochasz." :D :D

ajaa

• Deaf
« Odpowiedź #11 : 12 Czerwiec 2010, 18:53:48 »
Skansen ciekawy jest w Klukach na zachód od Łeby w Słowińskim Parku Narodowym. No i sam Słowiński Park z ruchomymi wydmami też jest wart obejrzenia.

aralka

• Deaf
  • Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
« Odpowiedź #12 : 12 Czerwiec 2010, 18:56:00 »
byłam w Klukach,
trochę łażenia po skansenie jest.
jak ktoś lubi historię - to może obejrzeć - jest co oglądać :)
UP : Med-El Opus 2
UL: Phonak Supero 412

Prawa ręka i lewa ręka znają PJM, implant w tym nie przeszkadza :D

"Piękna i wspaniała jest mowa rąk. Bóg nam ją dał po to, aby mogły przemówić nasze dusze" - Romano Guardini

FasOlkaa

• Zaciążona Mamuśka x:)
  • Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #13 : 12 Czerwiec 2010, 19:11:32 »
Jeśli chodzi o wspólne wakacje deafiaków - kiepsko to widzę. Prędzej zloty 2-3 dniowe, i to przed sezonem wakacyjnym.
Uzasadniam to tym, że mało kogo stać wziąć na raz 2 tygodnie urlopu "tylko" dla deafiaków - woleliby pewnie ze swoją rodziną czy przyjaciółmi. I do tego zgrać się terminowo i lokalizacyjnie x:)
Ja wakacje spędzę na urodzinach Małej na Śląsku, i na turnusie na Mazurach x;) Reszta luzik. Bo i tak mam nieustanne "wakacje" x:P
NIE MA MNIE OD 1 do 15 sierpnia

Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym.

NIE PRZECZYTAŁEŚ/AŚ CAŁOŚCI FAQ TUTAJ? TO NIE ZABIERAJ GŁOSU!

NIKT NIE MA PRAWA MI MóWIć, JAK MAM żYć, BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE!

mechanik1

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #14 : 15 Czerwiec 2010, 21:42:28 »
Zorganizowanie zlotu onsiaków też uważam za dobry pomysł.A jeśli chodzi o zakwaterowanie i wyżywienie można skorzystać z ośrodków naturatour,mają niedrogo zwłaszcza przed sezonem,na 5 dni ,7 dni,10 lub12. Nie każdy ma z kim jechać,nie trzeba jechać na 2 tygodnie bo to kosztuje.

v2 prace magisterskie | Plotersky - Technika Reklamowa | Biuro matrymonialne Agentur-2life | kuchnia śląska | płytki ceramiczne, glazura | Hodowla kotów rasy Ragdoll | randki | rzeczy zgubione, rzeczy znalezioneJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf drzwi rekuperatory producent kolektorów do pomp ciepła organizacja szkoleń okna PCV