Autor Wątek: Przerywanie aparatu wieczorem co jest?  (Przeczytany 230 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

anusp1988

• Nowy
  • *
Przerywanie aparatu wieczorem co jest?
« : 04 Luty 2010, 08:05:34 »
Mam taki problem. Rano zakładam aparaty jest wszystko ok a pod wieczór od 18.00 jeden z nich (prawy) strasznie mi choćby przerywa tak charczy(nie wiem jak sie pisze) i jest trochę przyciszony. zdejmuje je na noc i rano wszystko pięknie idealnie a wieczorem znów to samo i tak w kółko. Co to moze być? można coś z tym zrobić zeby nie oddawać do serwisu? To są aparaty zauszne te małe pasion z widexu

sowkotek

• Moderator
  • Deaf
Odp: Przerywanie aparatu wieczorem co jest?
« Odpowiedź #1 : 04 Luty 2010, 10:28:10 »
byc moze ucho jest wieczorem zapocone i dostaje sie do wkladki woskowina.. albo w żyłce jest zaparowane. to moje wstepne domysly
taka jedna co sie tula po waskim korytarzu zycia i na oslep szuka wlasciwych drzwi
najczesciej trafiam na slepe drzwi za ktorymi jest szara posepna sciana..ale moze trafie na takie za ktorymi wciagnie mnie wszechogarniajaca zolcien szczescia..
malarstwo to ja-wystarczy tylko uwaznie czytac miedzy plamami i kreskami na mych obrazach..
silence inside me above all-looking at the endless sea at the end of island
gg  out- zycie i ten cholerny dr
wielkie zmiany
http://www.sowkotek.blogspot.com/

FasOlkaa

• Zaciążona Mamuśka x:)
  • Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #2 : 04 Luty 2010, 10:53:00 »
Też myślę, co sowkotek. Innej opcji nie ma, chyba, że jesteś w pobliżu czegoś, co strasznie magnetyzuje, czy jakoś tak x:)
NIE MA MNIE OD 1 do 15 sierpnia

Powyższy post wyraża jedynie opinię autorki w dniu dzisiejszym.

NIE PRZECZYTAŁEŚ/AŚ CAŁOŚCI FAQ TUTAJ? TO NIE ZABIERAJ GŁOSU!

NIKT NIE MA PRAWA MI MóWIć, JAK MAM żYć, BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE!

anusp1988

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #3 : 04 Luty 2010, 10:59:27 »
Aha to bardzo Wam dziękuje za info:) To spoko moze faktycznie nie musze iść z tym do serwisu. Może sama coś poradze na to:) Dziękuję bardzo Buziaki:*

sowkotek

• Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #4 : 04 Luty 2010, 11:02:30 »
jezeli zyłka jest zaparowana ciągle to moze warto pomyśleć o jej wymianie w punkcie uslugowym. zreszta zima jest i jest czasem wilgotno wiec bywa, ze sie zaparuje.
zyłka we wkładce powinna byc miekka a nie twarda, czyli tak co 2-3 miesiace trza ja wymieniac:)
taka jedna co sie tula po waskim korytarzu zycia i na oslep szuka wlasciwych drzwi
najczesciej trafiam na slepe drzwi za ktorymi jest szara posepna sciana..ale moze trafie na takie za ktorymi wciagnie mnie wszechogarniajaca zolcien szczescia..
malarstwo to ja-wystarczy tylko uwaznie czytac miedzy plamami i kreskami na mych obrazach..
silence inside me above all-looking at the endless sea at the end of island
gg  out- zycie i ten cholerny dr
wielkie zmiany
http://www.sowkotek.blogspot.com/

v2 Hodowla kotów rasy Ragdoll | kuchnia śląska | płytki ceramiczne, glazura | prace magisterskie | randki | Biuro matrymonialne Agentur-2life | Plotersky - Technika Reklamowa | rzeczy zgubione, rzeczy znalezioneJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf dolne źródło zasilania szkolenia dla handlowców markizy cyklinowanie schodów link sponsorowany