Ja uważam że powinni zrobić jak do górników stoczniowcy czy biała marsz.
Powinniśmy z niesłyszącym zbierac pod siedzibą TVP i nagłosnimy jak w przypadku rewolucji Gallaudeta. Petycja i YTowskie protest to ciche protest bo nie każdy słyszak wiedzą. A TVP ma nas gdzieś jak widzę do dziś.
Lepiej na miejscu nakrzyczec i nawoływac do protestu.
Wysłałam emeaila z prootestami i do dziś nie dostałam odp. Jedyne wyjscie dla nas jest najazd pod siedzibą TVP.
Myslę że trzeba zrobić YT do nawoływanie niesłyszący by zjawiły pod TVP w umówionym terminie.
Witam. Też pomyślałam o tym że głusi w całej Polsce zrobimy strajki na marsz na ulicy gdzieś blisko TVP, aby oni mogliby zwracać uwagę głusi.
Wiem że petycja do TVP-u jest ciężko, możliwe oni nie chcą czytać, najlepiej się powiadom całej Polsce o marsz do TVP. Po drugiej stronie nie chcę żeby ktoś odważny pójdzie i bierze udział na marsz o protest, a na miejscu nie przyjdzie - to nie, to ważne dla wszystkich głusi, niesłyszących i tez słabosłyszące, aby TVP mogliby więcej napisów telewizji, i nie chcę mniej, niektóre lubię film czy serial czy dokumenty i tak nie pokazuje napisów, a słyszące mają wygodne, wszystko mogą słyszeć przez radio, telewizji i rozmowę. A gdzie głusi...?
Post został połączony: 27 Luty 2010, 14:13:06
Niemcom to się udało załatwić dzięki takiej manifestacji?
Najwyższy czas już to zrobić w Polsce. ONSI będzie spróbować zorganizować tą manifestację w Warszawie

To może nas głusi zrobimy...