Strony: [1] 2 3 ... 5   Do dołu

Autor Wątek: czy są tu słyszący?  (Przeczytany 34389 razy)

Miniofilka pół-Motylka

• Deaf
czy są tu słyszący?
« : 09 Wrzesień 2005, 10:48:37 »
czesc mam pytanie:))) bez urazy ale czy są tu na deaf inni słyszący oprócz mnie? czy jestem takim malym kochanym rodzynkiem?:PPPP
pozdrowka : :mrgreen:

necia

• Oceaniczna
  • Moderator
  • Deaf
Odp: czy są tu słyszący?
« Odpowiedź #1 : 09 Wrzesień 2005, 11:13:07 »
Heheh aga :))
Oczywiście, że są równiez i inne słyszące rodzynki, ale udzielają się na deafie z różną częstotliwością. Raz są, raz nie ma. Przychodzą i odchodzą. Ale wracają i w ogóle są.
Nicków wymieniać nie będę, gdyż mogą być niekatualne lub nie chcą być ujawniane. Trza poszperać po postach typu Kto jest Kim, lub innych. Na pewno ktoś się znajdzie :)
"W życiu musi dobrze i niedobrze. Bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze."       J.Twardowski

DziKaRoZa86

• Gość
« Odpowiedź #2 : 18 Wrzesień 2005, 19:07:55 »
ja jestem słysząca :) więc aga juz jesteśmy dwie... :P

lusitano

• Gość
« Odpowiedź #3 : 19 Wrzesień 2005, 09:43:19 »
Ja też jestem słysząca, ale mam niedosłyszącą córeczkę - tak trafiłam na deaf. Ale dla mnie nie ma najmniejszej różnicy, kto jaki jest  :D

Miniofilka pół-Motylka

• Deaf
« Odpowiedź #4 : 19 Wrzesień 2005, 22:43:09 »
Czesc nie zrozumcie mnie żle po prostu spytalam z ciekawosci:))))
Ja tez nie dziele ludzi na slyszacychczy nieslyszacych :)))))
bo to nie ma sensu

Agniecha

• Deaf
« Odpowiedź #5 : 30 Grudzień 2005, 23:37:58 »
Ja jestem słysząca, ale jak czytam posty to się nie zastanawiam, kto z piszących słyszy a kto nie. Lubię to forum, bo jest na poziomie prowadzone, chociaż rzadko się udzielam, to lubię Was czytać:)
To, co możesz uczynić, jest tylko maleńką kropelką w ogromie oceanu, ale jest własnie tym, co nadaje sens Twojemu życiu!!

vego

• Gość
« Odpowiedź #6 : 03 Styczeń 2006, 10:26:49 »
Agniecha czytaj dalej dalej :) pozdrawiam:)

grino

• Moderator
  • Deaf
  • Byl sobie deaf :)
« Odpowiedź #7 : 03 Styczeń 2006, 15:45:21 »
Ja jestem słysząca, ale jak czytam posty to się nie zastanawiam, kto z piszących słyszy a kto nie. Lubię to forum, bo jest na poziomie prowadzone, chociaż rzadko się udzielam, to lubię Was czytać:)

Wlasnie takie komplementy nas raduja :-) tym bardziej, ze ktos naprawde i szczerze nasz forum chwali a tak nawiasem Agniecha czytaj i udzielaj jak najwiecej a tym samym nam dasz motywacje, zeby jeszcze lepiej prowadzic forum :-D
« Ostatnia zmiana: 11 Styczeń 2006, 11:16:39 wysłana przez grino »
To co piszesz jest odzwierciedleniem twojej osobowości...

Deaf.pl to serwis społecznościowy dzięki któremu poznasz nowe osoby, odnajdziesz znajomych i dowiesz się co inni myślą o Tobie.

iwa

• Gość
« Odpowiedź #8 : 10 Styczeń 2006, 22:28:13 »
ja jestem słysząca... jak moja siostra nie okupuje komputera to wchodzę;) ostatnio mnie trochę nie było,bo to i tamto,ale obiecuję że już nadrobię to:)

vego

• Gość
« Odpowiedź #9 : 11 Styczeń 2006, 10:34:40 »
siemka iwa smialo wystukaj tu swoja wiedze i my z przyjemnoscia na twoje posty odpowiemy :D

iwa

• Gość
« Odpowiedź #10 : 01 Luty 2006, 15:52:27 »
 :D hehe....dzięki. mam nadzieję, że za kilka dni..dokładnie w poniedziałek będę mogła wam wystukać jak mi poszedł egzamin z migowego 8)

molly

• Nieaktywna Motylka
  • Deaf
  • mój kochany przytulanek
« Odpowiedź #11 : 01 Luty 2006, 17:24:17 »
Hę he nie tylko wy. ja nawet przyłapałam się mojej siostry - słysząca , że czytuje deaf, ale z niej pilna czytelniczka. Jestem z niej dumna. :D
Umieranie za sławę, ambicja , żądza władzy i autorytetu są jak rany, które się powiększają , jak postępująca choroba, która stopniowo niszczy osobowośc.Trzeba więc w samym sobie zbudowac równowagę życia. Dla siebie. Wszystko inne jest kruche, niepewne, ulotne. Sława i ambicja są jak wrzody. Są chorobami człowieka. Otchłaniami , w których się pogrąża.- Martin Gray

Repuzel

• Gość
« Odpowiedź #12 : 05 Luty 2006, 11:51:43 »
Ja też jestem słysząca. Co prawda jestem nowa na tym forum ale zagladam tu z przyjemnością i mam nadzieje na regularne udzielanie sie tu:) A przy okazji pozdrawiam Wss wszystkich :)

molly

• Nieaktywna Motylka
  • Deaf
  • mój kochany przytulanek
« Odpowiedź #13 : 05 Luty 2006, 13:05:09 »
Repuzel witaj w DEAFie , zycze ci miłego czytania i udzielanie ciekawe post. pozdrawiam  :D
Umieranie za sławę, ambicja , żądza władzy i autorytetu są jak rany, które się powiększają , jak postępująca choroba, która stopniowo niszczy osobowośc.Trzeba więc w samym sobie zbudowac równowagę życia. Dla siebie. Wszystko inne jest kruche, niepewne, ulotne. Sława i ambicja są jak wrzody. Są chorobami człowieka. Otchłaniami , w których się pogrąża.- Martin Gray

Repuzel

• Gość
« Odpowiedź #14 : 06 Luty 2006, 21:53:46 »
Dziękuje za miłe przyjęcie:)

skaters

• Gość
« Odpowiedź #15 : 07 Luty 2006, 19:44:13 »
JA jestem również osobą słyszącą :).

P.S. Troszke mnie tutaj nie bylo z wami

Kama(Agrawa)

• Deaf
« Odpowiedź #16 : 11 Maj 2006, 03:42:02 »
ja tez jestem osoba słyszaca ale czuje się bardzo dobrze w środowisku nie słyszacych hmmm chodz troche się wkurzam jak chce cos powiedziec a nie umiem tego wymigac, bo np Marek ( moj kochany kolega- On chyba tu jest ale nie wiem jaki ma nick - moze Necia wie :d) kaze mi to napisac...wszystko jest ok jesli nie jest to długie wrrrr...
niech ktos mnie nauczy migac :(
Pozdrawiam

necia

• Oceaniczna
  • Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #17 : 11 Maj 2006, 09:10:50 »
łooo Kamuusiaaaa :D :D :D Wiesz jak miło Cię tu widzieć? :) Wszędzie niemal się pchasz :P

Jestem pełna uznania dla Twej osóbki, zresztą sama wiesz ;)

A ten Marek, z racji, że neta nie ma, nie udziela się ostatnio na deaf.pl. A nick ma marOOnz.

Co do migania, hehe... Fakt, Marek cierpliwości nie ma do długich zdań, zresztą, żaden niesłyszący nie cierpi długich zdań. Błyskawicznie można zgubić wątek. No, a uczyć się? Jeśli wejdziesz między wrony, zaczniesz krakać tak jak one ;)

Przy Tobie się uda ;)
"W życiu musi dobrze i niedobrze. Bo jak jest tylko dobrze, to jest niedobrze."       J.Twardowski

Subik

• Deaf
  • :D
« Odpowiedź #18 : 11 Maj 2006, 10:21:26 »
łoooooł niezle to jest dla mnie dziwne no ale coz taki jest swiat, miło was widzieć slyszace osóbki :)

Kama(Agrawa)

• Deaf
« Odpowiedź #19 : 13 Maj 2006, 15:04:35 »
Co do migania, hehe... Fakt, Marek cierpliwości nie ma do długich zdań, zresztą, żaden niesłyszący nie cierpi długich zdań. Błyskawicznie można zgubić wątek. No, a uczyć się? Jeśli wejdziesz między wrony, zaczniesz krakać tak jak one ;)

Przy Tobie się uda ;)

wiesz ze chciałabym sie uczyc ale tak samemu to nic fajnego....a inni tez nie maja czasu zeby mnie uczyc migac...ale kiedys na pewno się naucze :D
Strony: [1] 2 3 ... 5   Do góry
« poprzedni następny »

v2 rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | kuchnia śląska | Hodowla kotów rasy Ragdoll | Plotersky - Technika Reklamowa | Biuro matrymonialne Agentur-2life | randki | prace magisterskie | płytki ceramiczne, glazuraJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf bramy skrzydłowe szkolenia finansowe producent łóżek pościele dziecięce link sponsorowany