Strony: 1 ... 5 6 [7]   Do dołu

Autor Wątek: Czego mężczyźni nie lubią u kobiet?  (Przeczytany 27752 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
Odp: Czego mężczyźni nie lubią u kobiet?
« Odpowiedź #120 : 07 Lipiec 2010, 08:50:17 »
wiec faceci uwazajcie jak bedziecie dawac kosza kobiecie, one sa bardziej wyrachowanie i pamietliwe diablice;-0

O, tak! Żebyś wiedział! :)

Dodam, że panowie bez wątpienia nie lubią krótkich włosów u kobiet :P Niektórzy zaklinają się, ze krótkie włosy są sexy, ale nie daj Boże, żeby ich partnerka sobie skróciła kłaczki ;)

Corist

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #121 : 25 Lipiec 2010, 15:23:10 »
Wiecie, to jest o tyle ciekawy temat, że każdy z nas jest indywidualny i kobiety tak naprawdę nie mają pojęcia co poszczególnym ludziom się w nich podoba i przeciwnie. Dla przykładu powiem, że byłem w małym szoku jak koleżanka zdradziła mi, że u mężczyzn najbardziej działa na nią szyja, ale ja nie jestem wiele lepszy bo z tych typowo indywidualnych spraw to dziewczyna traci dla mnie sporo jak chodzi w balerinkach, dziwne i niedorzeczne prawda? :)

madelina

• Nowy
  • *
  • Pojawiam się i znikam
« Odpowiedź #122 : 25 Lipiec 2010, 20:23:17 »
Mężczyźni nie lubią panienek:
-Która nie umie idealnie chodzić w butach na wyższym obcasie.
-która mówi..Ooo nie!Złamał mi się paznokieć..żałosne!
-która mówi a ja i tak jestem najpiękniejsza i mogę mieć każdego
-ich sztucznego uśmiechu
-chwalipięt
-mających obsesję na punkcie wiecznych diet odchudzających

nakatahidetoshi

• Deaf
  • sobowtórem jego jestem
« Odpowiedź #123 : 25 Lipiec 2010, 23:11:34 »
Też jestem ekscentrykiem bo i ja też nie lubię balerinek. U kobiet nie lubię zaniedbania w postaci odrostów,jeśli kobieta już sie decyduje na barwienie wlosow to niech dba by odrosty sie nie rzucaly w oczy bo to odrazajace. Nie lubie żóltych zębow u kobiet a takie mają przeważnie palaczki. Kobieta z papierosem,nawet ta najpiekniejsza zniechęca mnie do siebie.preferuje kobiety o sylwetce 'klepsydry', niekoniecznie o figurze top-modelki ale nie otyłe,po prostu takie 'w sam raz' i zdrowo wyglądające. Nie lubie bardzo szczuplych,chudych kobiet,po prostu takie nie pociagają mnie.zawsze podobaly mi sie kobiety o latynoskiej urodzie ale takie naturalne latynoski bo co druga Polka sie farbuje na czarno,smaży w solarium by stac sie'imitacja latynoski' a tego nie znoszę.kocham kobiety w sukienkach! Ale w dlugich,bo roztaczaja aure tajemniczosci,kobiety z wielkimi dekoltami i w kusych mini to dla mnie kobiety-desperatki ktore za wszelka cenę musza pokazac nagie cialo. Makijaż? Moze byc,ale stonowany.
słyszak nakata

dytka

• Deaf
  • Życie to cud
« Odpowiedź #124 : 06 Sierpień 2010, 21:04:40 »
Naturalnie piękne kobiety chcecie?
To macie: http://www.joemonster.org/art/13391/Lubisz_naturalne_piekno_

Dla mnie jest to ohydne x:)

hehe, a ja już zapomniałam jak wyglądają kobiety z włosiskami hehe ale u faceta to normalne ale nam mózgu wyprali ;)
niom

dominic_j

• Deaf
« Odpowiedź #125 : 17 Sierpień 2010, 21:48:53 »
Też jestem ekscentrykiem bo i ja też nie lubię balerinek. U kobiet nie lubię zaniedbania w postaci odrostów,jeśli kobieta już sie decyduje na barwienie wlosow to niech dba by odrosty sie nie rzucaly w oczy bo to odrazajace. Nie lubie żóltych zębow u kobiet a takie mają przeważnie palaczki. Kobieta z papierosem,nawet ta najpiekniejsza zniechęca mnie do siebie.preferuje kobiety o sylwetce 'klepsydry', niekoniecznie o figurze top-modelki ale nie otyłe,po prostu takie 'w sam raz' i zdrowo wyglądające. Nie lubie bardzo szczuplych,chudych kobiet,po prostu takie nie pociagają mnie.zawsze podobaly mi sie kobiety o latynoskiej urodzie ale takie naturalne latynoski bo co druga Polka sie farbuje na czarno,smaży w solarium by stac sie'imitacja latynoski' a tego nie znoszę.kocham kobiety w sukienkach! Ale w dlugich,bo roztaczaja aure tajemniczosci,kobiety z wielkimi dekoltami i w kusych mini to dla mnie kobiety-desperatki ktore za wszelka cenę musza pokazac nagie cialo. Makijaż? Moze byc,ale stonowany.

mam Cię Nakata! Lubisz Latynoski! Dlatego do Ameryki Południowej pojechałeś :)

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #126 : 17 Sierpień 2010, 22:02:50 »
mam Cię Nakata! Lubisz Latynoski! Dlatego do Ameryki Południowej pojechałeś :)

Aleś się uwziął na Nakatę :P

-która mówi a ja i tak jestem najpiękniejsza i mogę mieć każdego

To ja nawet nie wiedziałam, że są takie panny, które są pewne, że "mogą mieć każdego" :D

Rybi_51

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #127 : 22 Sierpień 2010, 21:29:11 »

A do facetow: Tylko tyle?? No to czemu nie walicie tlumnie do mnie?? Buhahahahahahaha x:D

Może dlatego ze kwestia leży gdzie indziej...niż parę cech osobowości...
Strony: 1 ... 5 6 [7]   Do góry
« poprzedni następny »

v2 Otwarcie Forum Młodzieżowego | kuchnia śląska | panele podłogowe | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | LIPION MEDIA Group s.c. | Skuteczne pozycjonowanie | Plotersky - Technika Reklamowa | aranżacje | Notensatz | Biuro matrymonialne Agentur-2life | Nowe Forum Młodzieżowe | Agencja Reklamy WRMG | kuchnie | Avatar | Opieka nad grobami w NamysłowieJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf suplementy odzież damska okna plastikowe auta luksusowe bez BIK imprezy integracyjne