No dobra przełamię strach

O to ja Aga, ta cała walnięta Beatrix.

. Od dziecka zamieszkuję Warszawę i wychowywałam się w dwóch różnych światach ciszy zarowno głosnych. Mam rodziców to znaczy mozna powiedziec mieszanych tzn, mama głucha a moj tato ma umiarkowany niedosłuch ale oboje są tej samej rasy

. A także bywałam pod opieką moich dziadków

wiec wchodziłam tez do swiata słyszacych

.
Mam lekki niedosłuch, to znaczy jestem słabosłyszącą, posługuję się dwoma językami: migowym zarówno werbalnym.

. Podstawówkę skonczyłam na Zakroczymskiej w Wawie, a liceum zawodowe na ??uckiej, wiadomo obie szkoły są dla głuchych

. A potem wybrałam się na studium z grafiki komputerowej i ciągle mam niedosyt wobec nauki, chcę gdzieś pójdź ale gdzie... nie mam celu a to jednak ciekawsze zycie miewam, peleń niespodzianek

. Obecnie pracuję

i jestem bardzo zadowolona, bo praca i towarzystwo slyszące dają duzo satysfakcji

. Chcialabym byc kosmetyczką, nastepnego dnia znowu łapię się za medycyne (uwielbiam ją czytac w netach, forach), a potem znowu łapie mnie grafika, i tak w kółko

ciągle mam zmienne zainteresowania, sporo mam... no chyba dobrze??
Lubię imprezowac, szaleć, uwielbiam podniecac się widokiem TATR, mowię wam boskie góry... A szczegolnie uwiebliam chipsy żreć i naturalnosc, i dyskutowac z ludźmi o czym da, a najbardziej hihi wykłócać się kto ma rację

, dowcipkować tez.... Podróże to tez

... a najlepiej z przyjaciółmi bo wtedy weekend jest szalony, i ten cały urlop

.,. uwielbiam taplać się w wannie tak długo az wkurzę rodziców hihi, nie cierpię rankiem jechac busami do pracy a to sprawka wrednych kierowców aut a szczegolnie korki korki... ojże na smierc nie cierpię KACA PORANNEGO a TAKZE ALERGI ...i uwielbiam chodzić do pracy choć marudzę ale tam życie sie wtedy rozkręca

.. I ostatnio pokochalam zwierzaczki koniowate...A takze uwielbiam tańczyć tak namiętnie tak sexownie, przeciez jestem kobietą..i no nie na rurze

. I jak inni twierdzą, ze jestem zmienna jak kameleon

uzylam pewnie wszystkich kolorów na moim łbie (oprocz czarnego), uwielbiam malowac oczka

(juz mam wprawę ), bywam słodka jak ptysia a zarowno wredna jak czarna mamba

A deaf.. forum to forum, wylewam wszystko co mam do gadania

. a co mnie nauczyl, ze trzeba miec żelazne nerwy

i poznałam fajne osóbki

nooo pachnie cos tu