hej
podstawowe dane oczywiście wpisałem do formularza rejestracyjnego;)
a w nich m.in.: Łukaszem kiedyś jeden koleś w koloratce mnie nazwał i tak już zostało, a było to w kilka dni po 24 lutego roku 1980, czyli w czasie kiedy to miałem wydać swój pierwszy krzyk, lecz to akurat nastąpiło duuużo później, jak widać post piszę przed magicznymi swoimi 28 urodzinami

, mieszkam w 12tys Strzelinie pod Wrocławiem, tu skończyłem dwie szkoły i tu teraz pracuję...
jestem słyszakiem z lekkim ubytkiem słuchu na jedno ucho, który kiedyś migał, słabo ale zawsze... i ma zamiar wrócić do tych wartościowych umiejętności

mam napisać co skończyłem itp?
Sorbona to to nie była, w Paryżu byłem, ale na wakacjach, lecz UW na Dawida znam dość dobrze:P
podejdę z drugiej strony do tematu, czasem tworzę WWW, czasem na WWW, miłośnik flory i fauny(opiekun psiaka i kota), turystyki i wspinaczki, wody i ksiąg niosących watrość...
w zakresie hobby zwolennik "otwartego oprogramowania" czyli np Linuxów, projektant anten, sudokufil, fotograf AAAmator

, masażysta(choć bez egzaminu państwowego- jeszcze), zapaleniec medycyny naturalnej- homeopatii, akupunktury i akupresury
kuchnia jest dla mnie żywiołem w którym jakom ryba czuje się jak w wodzie

a teraz mam może napisać co lubię a czego nie?
pojmowanie tego co się dzieje wkoło i stan mojego nastawienia lubienia czy też antylubienia zależy od sytuacji...
generalnie?- niepoprawny romantyk ze świecami w otoczeniu...