Autor Wątek: Atrakcyjna kobieta/mężczyzna-jaki?  (Przeczytany 13143 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Szczęśliwa_Julcia

• Moderator
  • Deaf
  • Beatus, qui prodest, quibus potest
Odp: Atrakcyjna kobieta/mężczyzna-jaki?
« Odpowiedź #40 : 08 Maj 2008, 10:08:59 »
zgadzam się z tlen :P :D :P
"Głusi mogą wszystko - oni tylko nie słyszą" J.King

lostowiec

• Gość
« Odpowiedź #41 : 08 Maj 2008, 10:34:56 »
Ja tam myślę, że najpierw musi działać magnetyzm:) To po prostu ciągnie i koniec kropka:)
i wszyscy na pewno patrzą na wygląd na początku:>:>:>:>:>
A gdzie działa magnetyzm tam nie za dużo się udaje zamaskować ;P

Tak jak niekiedyś śpiewała Tina Turner

"Musisz zrozumieć, że dotyk twojej ręki sprawia, że moje tętno pulsuje
ten dreszczyk spotkania
młodocianego z dziewczyną
To coś przeciwne ciała przyciagają się
To prawo fizyki prawo logiki
Musisz spróbować ingorować, że to oznacza wiecęj niż to
Co to ma do tego miłość. która każe ci tolerować
To, co miłość wskazuje chwilowe uczucie
Co to ma do tego miłość, która każe ci tolerować by pragnąć serca
I tak można złamać zniszczyć serce"

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #42 : 29 Grudzień 2008, 11:37:37 »
O, właśnie! Magnetyzm! Toż to święta prawda! :)
Mam kuzynkę, która nie jest uważana za urodziwą, ma sporą nadwagę ale jej sposób bycia, jej poczucie humoru sprawia, że zawsze jest (i była!) otoczona wianuszkiem wielbicieli :D Ta kobieta ma w sobie też coś, że faceci interesują się właśnie nią a nie idącą obok niej koleżanka o urodzie i figurze modelki.
Bycie atrakcyjnym to nie znaczy bycie pięknym jak modelki i modele z żurnala :)

lostowiec

• Gość
« Odpowiedź #43 : 29 Grudzień 2008, 11:51:35 »
Ale o ten "magnetyzm" trzeba zapracować by się utrzymał na bardzo długie lata, bo ze swego doświadczenia wiem, że prędzej czy później zniknie ten magnetyzm pozostanie tylko przywiązanie i przyzwyczajenie.

Atrakcyjność z upływem czasu przeminie a zostaną tylko wspólne problemy i debatowanie na wspólne tematy.

Według mnie atrakcyjność jest nie uroda człowieka a inteligencja i sposób wysławiania się swej wiedzy.

ZakreconaMarta(Tusia)

• Nowy
  • *
  • Są w życiu chwile, w których trzeba podjąć ryzyko
« Odpowiedź #44 : 29 Grudzień 2008, 18:05:11 »
Nie będę  pisała  jaki jest według mnie  atrakcyjny mężczyzna , ponieważ  to pojęcie atrakcyjność ludzi  jest pojęciem bardzo względnym.  Dla każdego z nas  dana osoba jest pod innym względem atrakcyjna.  Ktoś  tutaj na  forum napisał że  ten temat jest taki szeroki jak rzeka.  Zgadzam się z tym.
Jeszcze odwołam się do tego co napisała osoba która  ma nick dytka. Tak  masz rację  na początku  musi  towarzyszyć nam takie  uczucie, że  to jest  ten jedyny mężczyzna czy kobieta. Myślę że masz rację z tym że każdy na początku  patrzy na wygląd. Wiele osób mi  teraz zaprzeczy ale taka jest prawda. Jak widzimy  pierwszy raz daną osobę to patrzymy najpierw na wygląd. Dopiero z czasem oceniamy danej osoby charakter.

Tylko zanim  zaczniemy kogoś oceniać spójrzmy  w lustro. Łatwo nam jest oceniać inne osoby ale gorzej znosimy  to jak ktoś nas skrytykuje.  Teraz zastanawiam się dlaczego tak jest.  Może dlatego że  wiele ludzi sądzi że  nam wolno  krytykować innych ale innym nie wolno nas krytykować.

Pamiętajmy też o  tym że uroda nie jest wieczna. To co człowiek ma w sobie szlachetnego  to na wieki pozostanie. Chociaż może i nie , bo człowiek z  czasem  zmienia się. Tak przynajmniej słyszałam. Czy  to prawda jest to nie wiem. Teraz nasuwa mi się kolejne pytanie. Czy nasze  doświadczenia życiowe mają wpływ na naszą osobowość? Wydaje mi się, że tak.

dytka

• Deaf
  • Życie to cud
« Odpowiedź #45 : 27 Styczeń 2009, 20:50:34 »
Ale o ten "magnetyzm" trzeba zapracować by się utrzymał na bardzo długie lata, bo ze swego doświadczenia wiem, że prędzej czy później zniknie ten magnetyzm pozostanie tylko przywiązanie i przyzwyczajenie.

Atrakcyjność z upływem czasu przeminie a zostaną tylko wspólne problemy i debatowanie na wspólne tematy.

Według mnie atrakcyjność jest nie uroda człowieka a inteligencja i sposób wysławiania się swej wiedzy.

Dokładnie atrakcyjność przeminie, ale można użyć sprytu:)
jeśli charaktery się uzupełniają... w pewnym momencie zdarza się że nie mogą żyć bez siebie:) i wtedy zgaduję być może to jest właśnie ta prawdziwa niezaślepiona miłość;/
Żeby nie wiało nudą warto od czasu do czasu być uroczo tajemniczym i niedostepnym przez kilka dni to wzmaga adrenalinę...
jeśli komuś zależy to zawsze sie coś znajdzie by nie dac się wkraść nudzie:) dobrze żeby jedno z partnerów było pomysłowe;);P
niom

Tupac

• Deaf
  • najznamienitrzy człowiek...patrz wyżej...
« Odpowiedź #46 : 11 Czerwiec 2009, 16:25:11 »
no dobra zacznę od cech fizycznych mojej idealnej kobiety:
długie czarne włosy(ewentualnie rude), słodkie usta, ładne oczy, skóra gładka,  ciemna karnacja, biust aby nie był duży oczywiście jędrny:-), przechodzimy niżej...pupa musi być okrągła, wypukła nie rozchodząca się w kierunku bioder...nogi muszą być zgrabne...ładne uda...nie za chude nie za grupe...dalej z łydkami i stopami jest to samo...

no dobra nadszedł czas na sferę umysłową:musi być mądra, inteligentna, zdecydowana co w życiu chce robić, odpowiedzialna i ostrożna...musi mnie kochać, przede wszystkim...

połączenie cech fizycznych i psychicznych sprawia ze kobieta dla mnie jest atrakcyjna, co to znaczy w praktyce...nie wezmę za partnerkę np..dziewczyny przy tuszy bądź za chudej ale która posiada idealną jak dla mnie psychikę...tak samo jak nie wezmę dziewczyny która spełnia postawione przeze mnie w\w warunki fizyczne ale ma w głowie pusto...
idealna dla mnie dziewczyna to idealna harmonia ciała i umysłu....:-)
Używa pani kremu „Evyan" i czasami skrapla się pani ,,L'Air du Temps", ale nie dzisiaj. Dzisiaj specjalnie się pani nie uperfumowała. Skąd pan wie, jakich perfum używam?
— Zaleciał mnie zapach z pani torebki, kiedy wyjmowała pani legitymację. Torebka jest urocza.
— Dziękuję.
— Wzięła dziś pani swoją najlepszą torebkę, prawda?
— Tak. — Miał rację. Z zaoszczędzonych pieniędzy kupiła sobie elegancką, klasyczną torebkę. Była to najlepsza rzecz, jaką miała.
— Jest o wiele lepszej jakości niż pani buty.

Tupac

• Deaf
« Odpowiedź #47 : 11 Czerwiec 2009, 16:39:41 »
ooo zobaczyłem Twój post Fasoolko i sobie przypomniałem jeszcze...
wiek max 27 lat czyli max może być starsza ode mnie o 4 lata...
poza tym istnieje Fasolko taka kobieta...hihiii
Używa pani kremu „Evyan" i czasami skrapla się pani ,,L'Air du Temps", ale nie dzisiaj. Dzisiaj specjalnie się pani nie uperfumowała. Skąd pan wie, jakich perfum używam?
— Zaleciał mnie zapach z pani torebki, kiedy wyjmowała pani legitymację. Torebka jest urocza.
— Dziękuję.
— Tak. — Miał rację. Z zaoszczędzonych pieniędzy kupiła sobie elegancką, klasyczną torebkę. Była to najlepsza rzecz, jaką miała.

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #48 : 11 Czerwiec 2009, 21:13:56 »
poza tym istnieje Fasolko taka kobieta...hihiii

Hehe, masz takie wygórowane wymagania/pragnienia co do wyglądu i osobowości, że takowa kobita chyba jedynie w Twej wyobraźni istnieje :P

Tupac

• Deaf
« Odpowiedź #49 : 11 Czerwiec 2009, 21:18:36 »
istnieje w rzeczywistości o czym pisałem wyżej...
wymagania mam bo moja kobieta musi być jedna na milion a nie jedna z miliona...
« Ostatnia zmiana: 11 Czerwiec 2009, 21:20:32 wysłana przez Tupac »
— Dziękuję.

mOrta

• Moderator
  • Deaf
  • :D :D
« Odpowiedź #50 : 11 Czerwiec 2009, 23:30:37 »
Tupaku, tupnięty jesteś :D taka muza istnieje tylko w literaturze czy w bajce :P jeśli masz takie wymagania - jest baaaaaaaardzo mała szansa by znaleźć odpowiedna wg Ciebie. Dodaj, że ma być nie pijąca i niepaląca- to już możesz pomarzyć tylko :D

Nie wystarcza Ci ta kobieta, ze ma coś w sobie że sie rozplywasz jak czekoladka mleczna? Przestań mieć taka wyobraźnie... nie te czasy....

Luszko, z Toba się zgadzam :D

a w moim przypadku, to facet musi miec COŚ w sobie, to miękkam poprostu :P "COŚ" to dla mnie trudne określenie :D ze ne wiem co to :P lubie jak facet ma blue eyes - a to tylko moje gadanie :P

« Ostatnia zmiana: 11 Czerwiec 2009, 23:33:26 wysłana przez mOrta »

Linkinka

• Deaf
« Odpowiedź #51 : 12 Czerwiec 2009, 00:01:05 »
mój to z cech fizycznych musi posiadać piwne oczy  :roll:

a z charakteru: męski, romantyczny, z poczuciem humoru, hojny, oddany a przede wszystkim posiadać cechę która dba o kobietę:)   (ale staroświeckie poglądy)
"Przyjaciel to ten, którego znasz wszystkie wady, a mimo to i tak go kochasz." :D :D

Emotional

• Nowy
  • *
« Odpowiedź #52 : 13 Czerwiec 2009, 11:19:31 »

To się nazywa idealna kobieta. <3.
Chcę, żeby to była jakaś mądra, inteligetna, fajna, żeby jej nie obchodziło że mam aparaty słuchowe, żebym ją dobrze rozumiał, bo teraz to jakoś trochę dziwnie rozumiem tych ludzi wgl...

Eyes with a bloodcolored luster.
Fangs protruding obscenely from his lips.

marOOnz

• Głuchy Fryzjer to ja!
  • Moderator
  • Deaf
  • ...sex, drugs & PJM! ^^
« Odpowiedź #53 : 13 Czerwiec 2009, 12:13:08 »

Chcę, żeby to była jakaś mądra, inteligetna, fajna, żeby jej nie obchodziło że mam aparaty słuchowe, żebym ją dobrze rozumiał, bo teraz to jakoś trochę dziwnie rozumiem tych ludzi wgl...

to nie jest idealna kobieta.

to jest tylko krzyk mody u młodych w wieku 13-17 czyli EMO!

później w miarę wieku zmienia sie styl, wygląd itp. EMO to tylko przejściowa moda nastolatków.
leniwy artysta - normalna rzecz. O pracowitym powiadają ze rzemieślnik

Studio fryzjersko-kosmetyczne "Willa MATRIX" - http://www.willamatrix.pl/
na ul. Malczewskiego 21 w Warszawie - Mokotów
- przystanek "Metro Racławicka" albo "Metro Wierzbno" na Al. Niepodległości,
przystanek Malczewskiego na Puławskiej, pieszo od ulicy ok. 5 min
Tam pracuje Głuchy fryzjer, który używa PJM - czyli ja
jest możliwość zapisania się u mnie SMS'em pod moim nr: 605 910 620

Hawkins

• Deaf
« Odpowiedź #54 : 13 Czerwiec 2009, 14:25:41 »
brzydka, to przez te jej tapety

kiciolda

• Deaf
« Odpowiedź #55 : 13 Czerwiec 2009, 14:50:24 »
Emotional, nie podoba mi się twój typ kobiet, a poza tym ta wymalowana dziewucha z kolorowymi pasemkami kobitką jeszcze nie jest, nie może miec wiecej niż 14 lat. Typowa lolitka. No, ale o gustach sie nie dyskutuje  8)

A mój ideał, oczywiście mowa o płci męskiej, od strony zewnętrznej to brunet, szatynem nie pogardzę, o niebieskich oczach z zarostem, długość włosów jest mi obojętna, mogą być proste, mogą być kręcone, musi być wyższy ode mnie oczywiście, nie mniej niż 183 cm, dobrze zbudowany (oczywiście typ a'la Pudzian odpada), może być wytatuażowany, oczywiście bez przesadyzmu, bez kolczykow na sutkach, wargach, językach (bron boże, nie wyobrazam sobie takie calowanie  :shock:), nie musi miec wydepilowane brwi i mocno wyżelowane włosy jak Christiano Ronaldo i chodzić do kosmetyczki, ale żeby umiał sam zadbać o siebie.

A od strony wewnętrznej, musi mieć inteligentne poczucie humoru, mądry, lubić chodzić ze mną na zakupy po centrach handlowych :lol:, musi uprawiac sporty, zebym nie miala szans przytyc, nie może być ani gadułą ani małomówny, musi umieć przyznać się do słabości, musi posiadać talent kulinarny (o!), musi interesować się motoryzacją, piłką nożną, komputerem (żebym miała fachowca w zasiegu ręki w razie awarii mojego kompa), umieć majsterkować

Wiemy, że ideałów nie ma, ale pomarzyć można. Z takim idealnym facetem to pewnie bym miała jak w raju, ale za to na pewno z nudów umarłabym! A z takim co ma wady to jest nad czymś popracować :)
« Ostatnia zmiana: 13 Czerwiec 2009, 14:59:56 wysłana przez kiciolda »
Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty (by marthinez)

Tupac

• Deaf
« Odpowiedź #56 : 14 Czerwiec 2009, 17:41:54 »
morta pisałem że istnieje taka kobieta jest to nie moja wyobraźnia tylko jak ją poznałem to Ona wytyczyła mój ideał kobiety nie pali i nie pije Ona
— Dziękuję.

mOrta

• Moderator
  • Deaf
  • :D :D
« Odpowiedź #57 : 14 Czerwiec 2009, 21:31:43 »
aha, czyli emotonial tez jest emusiem ? :P

to nie jest idealna kobieta.

to jest tylko krzyk mody u młodych w wieku 13-17 czyli EMO!

później w miarę wieku zmienia sie styl, wygląd itp. EMO to tylko przejściowa moda nastolatków.

w wieku 20 lat tez istneja emiczki :P
teraz sporo tych emsiaków jest...niestety... :P az zal mi na nich patrzeć :P one słynia ( oprocz z hitlerowskich fryzek, czarnych rozmazanych oczetek ) też z wieczniesmutnych humorków, i pisania mrooocznych pamietników czy co..

Tupaczku, to ją złap jeśli potrafisz :P

Tak czy siak....ideały już powoli znikają.... coraz więcej woskowatych ludzi, debilków ( nie Devilków :P ) , ludzi z IQ40.... masakra...[/color]

grino

• Moderator
  • Deaf
  • Byl sobie deaf :)
« Odpowiedź #58 : 15 Czerwiec 2009, 05:46:43 »
Prawie jak laska manga tylko ma oczy podbite :)
To co piszesz jest odzwierciedleniem twojej osobowości...
Deaf.pl to serwis społecznościowy dzięki któremu poznasz nowe osoby, odnajdziesz znajomych i dowiesz się co inni myślą o Tobie.

Luszka motyluszka ;)

• Moderator
  • Deaf
« Odpowiedź #59 : 15 Czerwiec 2009, 09:56:58 »
morta pisałem że istnieje taka kobieta jest to nie moja wyobraźnia tylko jak ją poznałem to Ona wytyczyła mój ideał kobiety nie pali i nie pije Ona

Aaaaa, to co innego :P
Rozumiem, żeś się zakochał a zakochani obiekty swych westchnień zazwyczaj idealizują ;)

Prawie jak laska manga tylko ma oczy podbite :)

Hahaha!  :lol: :lol: :lol:
Dobrze powiedziane :D

A jam nie lolitka i jeszcze nie emerytka,
ale zawsze miałam szczególną słabość do blondynów :P

v2 Avatar | Opieka nad grobami w Namysłowie | Agencja Reklamy WRMG | Biuro matrymonialne Agentur-2life | kuchnia śląska | namioty | Notensatz | Nowy Sącz - informacje,ogloszenia,sacz | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | Hodowla kotów rasy Ragdoll | Nowe Forum Młodzieżowe | aranżacje | Plotersky - Technika Reklamowa | LIPION MEDIA Group s.c. | Otwarcie Forum MłodzieżowegoJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf abraca dolne źródło zasilania reklama internet BUTY OCHRONNE markizy Dąbrowa