Autor Wątek: Fryzury ślubne  (Przeczytany 934 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

paulus

• Gość
Fryzury ślubne
« : 03 Luty 2008, 18:23:36 »
mam pytanie jakie miałyscie fryzury na swoim ślubie, badz jaką wyobrazacie sobie fryzure kiedy bedziecie na własnym ślubie??? ja przegladałam wiele galerii, ale nie spotakałam zadnych u kobiety z aparatmi słuchowymi. Ja w sumie sie nie wstydzę i z reguły chodze w kucyku...ale na tym ślubie chciałabym wygladać oślniewająco no i zeby aparaty nie rzucały sie w oczy...chyba rozumiecei mnie?? jak mozecie przeslijcie zdjecia swoje na moj adres email: polunia.d@vp.pl
Pozdrawiam:)

Milvaro ★

• Deaf
  • Wariat xD
Odp: Fryzury ślubne
« Odpowiedź #1 : 24 Wrzesień 2009, 12:36:54 »
Na stronach z fryzurami można sprawdzić! :)

Albo zajmuje się fryzury - nick: il bidone!
Non puoi chiedere a una foglia di non volare c`e il vento
Non puoi chiedere al sole di splendere ci sono le nuvole
Non puoi chiedermi di non amare ci sei TU!

Nie możesz prosić, by liść przestał latać, gdy jest wiatr
Nie możesz prosić, by słońce świeciło, gdy są chmury
Nie możesz prosić, bym przestał kochać, gdy jesteś TY!

kiciolda

• Deaf
« Odpowiedź #2 : 24 Wrzesień 2009, 13:42:49 »
ja na swoim ślubie nie przejmowałam się z aparatami, bo co?

W dniu ślubu miałam długie włosy prawie do połowy pleców, miałam rozpuszczone włosy lekko podkręcone (normalnie mam proste) i częśc włosów była upinana na spinki i białe kwiatuszki, bo pierwotnie chciałam mieć całkiem rozpuszczone bez zadnych ozdób, ale doszłam do wniosku z fryzjerką, że włosy sztucznie podkręcane raczej przez dobę nie wytrzymają. Po 6 godzinach już bym miała proste, nawet gdybym miała włosy maxymalne popstrykane lakierem to i tak ze względu na ich ciężar nie utrzymują.

Zatem na ślubie miałam włosy częściowo rozpuszczone, stwierdziłam, że skoro miałam długie to po co miałabym schować włosy i zakrywać welonem. Zamiast welonu to miałam perłową koronę  :D a na plenerze miałam całkiem rozpuszczone i faktycznie wytrzymały tylko 4 godzin  :?
Stosując się do zasad ortografii i interpunkcji wyrażasz szacunek wobec czytających Twoje posty (by marthinez)

Marhia

• Deaf
« Odpowiedź #3 : 24 Wrzesień 2009, 15:42:35 »
Do ślubu dla mie to jeszcze daleko, albo wcale go nie będzie.
Jeśli fatycznie nadejdzie taki dzień to tak naprawdę g***o mnie to obchodzi czy mnie będzie widać w aparatach czy nie. To jest mój dzień i to ja mam być szczęśliwa, a że nie chcesz żeby dana osoba skomentowała Ciebie, że masz aparaty to po prostu jej nie zapraszaj i tyle. Ja mam być szczęśliwa z moim partnerem, a nie ludzie.
Aaparaty słuchowe to część naszego życia, nie chcesz go nosić to nie, nikt do tego Ciebie nie zmusza.

Milcia

• Deaf
« Odpowiedź #4 : 24 Wrzesień 2009, 15:46:46 »
Popieram Marhię w 100% :)

Marhia

• Deaf
« Odpowiedź #5 : 24 Wrzesień 2009, 15:53:10 »
Dzięki Milcia ;)

paulus

• Gość
« Odpowiedź #6 : 27 Wrzesień 2009, 09:07:45 »
chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, napisałam że się nie wstydzę tego...a na ślub to każda ma jakieś marzenie jak chce wyglądać...

mk_scv

• Deaf
« Odpowiedź #7 : 27 Wrzesień 2009, 09:18:27 »
chyba masz problem z czytaniem ze zrozumieniem, napisałam że się nie wstydzę tego...a na ślub to każda ma jakieś marzenie jak chce wyglądać...

Nikt nie ma problemu ze zrozumieniem.
Tylko niepotrzebnie wspomniałaś o aparatach:
ja przegladałam wiele galerii, ale nie spotakałam zadnych u kobiety z aparatmi słuchowymi.

Gdybyś pytała jakie fryzury byśmy proponowali bez wzmianki o aparacie to co innego...

Ale najlepiej spytaj się specjalisty IlBidone`a

v2 aranżacje | Plotersky - Technika Reklamowa | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | Notensatz | Avatar | Opieka nad grobami w Namysłowie | Skuteczne pozycjonowanie | panele podłogowe | kuchnie | kuchnia śląska | Agencja Reklamy WRMG | Biuro matrymonialne Agentur-2life | Nowe Forum Młodzieżowe | LIPION MEDIA Group s.c. | Otwarcie Forum MłodzieżowegoJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf pozycjonowanie strony meble do salonu i jadalni fotele biurowe marketing pozycjonowanie room renting cracow