Autor Wątek: co się dzieje z onsi.pl  (Przeczytany 817 razy)

0 Użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Tupac

• Deaf
  • najznamienitrzy człowiek...patrz wyżej...
co się dzieje z onsi.pl
« : 04 Czerwiec 2009, 16:40:44 »
mam taki problem od dzisiejszego dnia mianowicie jak wpisuję w przeglądarkę stronę
www.onsi.pl to przez chwilę mi się ona wyświetla...następnie przekierowuje mnie na:
http://urlseek40.vmn.net/search.php?type=404&tbn=oovoo2_0dn&q=http://googleads.g.doubleclick.net/cpa/ads

czy to samo dzieje się u Was?
Używa pani kremu „Evyan" i czasami skrapla się pani ,,L'Air du Temps", ale nie dzisiaj. Dzisiaj specjalnie się pani nie uperfumowała. Skąd pan wie, jakich perfum używam?
— Zaleciał mnie zapach z pani torebki, kiedy wyjmowała pani legitymację. Torebka jest urocza.
— Dziękuję.
— Wzięła dziś pani swoją najlepszą torebkę, prawda?
— Tak. — Miał rację. Z zaoszczędzonych pieniędzy kupiła sobie elegancką, klasyczną torebkę. Była to najlepsza rzecz, jaką miała.
— Jest o wiele lepszej jakości niż pani buty.

erde

• Administrator
  • Deaf
Odp: co się dzieje z onsi.pl
« Odpowiedź #1 : 04 Czerwiec 2009, 17:03:26 »
mam taki problem od dzisiejszego dnia mianowicie jak wpisuję w przeglądarkę stronę
www.onsi.pl to przez chwilę mi się ona wyświetla...następnie przekierowuje mnie na:
http://urlseek40.vmn.net/search.php?type=404&tbn=oovoo2_0dn&q=http://googleads.g.doubleclick.net/cpa/ads

czy to samo dzieje się u Was?

Z serwerem ONSI jest w porzadku, tylko chyba masz jakies wirusy w swoim komputerze, albo masz zainstalowany oovoo (...tbn=oovoo2_0dn..)?

https://forums.qwest.com/qwbb/board/message?board.id=security&thread.id=281

Tupac

• Deaf
  • najznamienitrzy człowiek...patrz wyżej...
« Odpowiedź #2 : 04 Czerwiec 2009, 17:38:20 »
tak mam oovoo już od dłuższego czasu i mi to dawniej nie przeszkadzało...
przeskanuję dyski skanerami online ale robiłem to w ostatni weekend i nic nie znalazły ale uruchomie skany jeszcze raz dzięki Erde...takie problemy mam tylko z onsi.pl dlatego zapytałem....
dzięki Erde za

Post został połączony: 04 Czerwiec 2009, 18:11:51
miałeś Erde rację wirusy były...
« Ostatnia zmiana: 04 Czerwiec 2009, 18:11:51 wysłana przez Tupac »
Używa pani kremu „Evyan" i czasami skrapla się pani ,,L'Air du Temps", ale nie dzisiaj. Dzisiaj specjalnie się pani nie uperfumowała. Skąd pan wie, jakich perfum używam?
— Zaleciał mnie zapach z pani torebki, kiedy wyjmowała pani legitymację. Torebka jest urocza.
— Dziękuję.
— Wzięła dziś pani swoją najlepszą torebkę, prawda?
— Tak. — Miał rację. Z zaoszczędzonych pieniędzy kupiła sobie elegancką, klasyczną torebkę. Była to najlepsza rzecz, jaką miała.
— Jest o wiele lepszej jakości niż pani buty.

mk_scv

• Deaf
« Odpowiedź #3 : 04 Czerwiec 2009, 18:43:36 »
Nie używajcie oOVOo. Bo zawiera bardzo dużo luk. Ten program jest wybitny jeśli chodzi o wpuszczanie wirusów czy koni trojańskich.

hapinka

• Deaf
« Odpowiedź #4 : 04 Czerwiec 2009, 20:12:31 »
Tupacku u mnie normalnie się otwiera strona onsi. Ja też mam oovoo i nie mam żadnych problemów, więc nie może być przez ten program. Podejrzewam że przeglądarka coś Ci się kaszani. :))

mk_scv

• Deaf
« Odpowiedź #5 : 04 Czerwiec 2009, 23:02:55 »
Tupacku u mnie normalnie się otwiera strona onsi. Ja też mam oovoo i nie mam żadnych problemów, więc nie może być przez ten program. Podejrzewam że przeglądarka coś Ci się kaszani. :))

Po prostu miałaś szczęście. Niektóre wirusy atakują wybrane komputery wg jakiegoś klucza w oOVOo. Wielu moich znajomych miało te problemy. Mnie też dopadł trojan. Wszyscy prześli na Camfroga.

mlxenia

• Deaf
  • Zmierzch..
« Odpowiedź #6 : 04 Czerwiec 2009, 23:42:15 »
Mnie również dopadł wirus, gdy używałam ooVoo.. Właśnie niedawno miałam ten problem ;/ Teraz komp mi wolno idzie i w wakacje sformatuję dysk.. Eh dużo czasu mi zabierze :( Trudno.

v2 LIPION MEDIA Group s.c. | Agencja Reklamy WRMG | Nowy Sącz - informacje,ogloszenia,sacz | Otwarcie Forum Młodzieżowego | Alaskan Malamute - Psy północy | rzeczy zgubione, rzeczy znalezione | Plotersky - Technika Reklamowa | prace magisterskie | kuchnia śląska | Nowe Forum Młodzieżowe | aranżacje | Hodowla kotów rasy Ragdoll | -- Darmowe Szablony -- | Biuro matrymonialne Agentur-2life | NotensatzJezyk migowy | Klimatyzacja Pozna | Klimatyzacja Poznan | Science Top Business, Shopping, Health Commerce, Science Shopping , Best Business, Health Top Recreation , The Health All Sciences, Free Recreation, Top Shopping Freedom Recreation, Business kurtyna | kurtyny | klimatyzator | klimatyzatory | Klimatyzacja | Myjki | Linki Deaf cdn optima materace warszawa szkolenia sprzedażowe cyklinowanie bezpyłowe dom weselny sosnowiec